Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2002 July 16, 17:17
Létrehozva:
|
|
![]() Nox Béketanácsos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 2220 Regisztrált: 2002-03-9 Innen: Szeged Azonosító: 2 |
Kérlek, írj a vendégkönyvbe pár szót, hogy tudjam, itt jártál és hogy érdemes csinálnom az oldalt. Köszi!
|
|
|
|
| Smiler:) |
2002 July 16, 18:13
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Szuper az oldal Radu, és biztos hogy nagy sikere lesz!
Csak így tovább!!! S:) |
|
|
|
| Carelogan |
2002 July 16, 20:44
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Hahó! Nos, érdemes csinálni az oldalt, föleg ezen formájában. Még nem böngésztem át keresztül-kasul(de megteszem pár napon belül), de elsö pillantásra nagyon szép. És nagyon sok új anyag is felkerült, én föleg a mitológiának(a Csillagok Háborúja kapcsán én magam is érdeklödöm a mitológia iránt) meg a fizikának örülök! Na, üdv szombaton, akkor tényleg "átnyálazom" az oldalt!
U.i.: Na de azért, hogy a "Window of opportunity" csak 9.6-ot kapott! |
|
|
|
2002 July 17, 07:05
Létrehozva:
|
|
|
Hadentei Lakos ![]() Csoport: Újoncok Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2002-07-17 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Szia Radu!
Már az idejét sem tudom, mikor írtam legutóbb a vendégkönyvedbe. De mint akkor, moat is csupa jot fogok írni. Szóval egyszerűen szuper az egész. Csak így tovább, jó munkát, és sok látogatót kívánok Neked!!! Esztee |
|
|
|
2002 July 17, 07:19
Létrehozva:
|
|
|
Hankai Túlélő ![]() ![]() Csoport: Tagok Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2002-07-17 Innen: Szeged Azonosító: 22 |
Sziasztok, Radu, nézted már az e-mail-ed? Amúgy gratula az oldalhoz, nagyon jó!
üdv:répi |
|
|
|
| Delenn |
2002 July 17, 13:29
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Szia Radu!
Nagyon-nagyon-nagyon szép az oldal új design-ja!! Delenn |
|
|
|
| Jupiter |
2002 July 17, 13:31
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Szió!
Én már mondtam, hogy fenomenalis lett a lap, de ha ketelkedik ebben valaki, akkor most, orszag-vilag elott kikialtom, hogy FENOMENALISAN TISZTARA EGYSZERUEN HU DE SZUPER... jupi U.i.: Ezt ki kell probalnom Asszem ez most eleg... |
|
|
|
2002 July 17, 14:03
Létrehozva:
|
|
|
JackHugger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderátorok Hozzászólások: 3151 Regisztrált: 2002-03-9 Innen: Miskolc Azonosító: 6 |
Radu!
Tegnap megmutattam az új oldalt kedvenc Jackficereimnek. El voltak ragadtatva, és mind a tizen azt kérdezik: Hol az English version? A képeket imádják, az új designtól el vannak ájulva, és nagyon remélik, hogy hamarosan érteni is fogják a szöveget! Szóval... muszáj megcsinálnunk!!! S:) -------------------- Smiling is infectious, you catch it like the flu :D Smile today! :D
I've learned that no matter how much I care, some people are just jackasses. Néhány szó a fórumhasználatról |
|
|
|
2002 July 17, 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Hebridan Szökevény ![]() Csoport: Tagok Hozzászólások: 52 Regisztrált: 2002-07-17 Innen: Budapest Azonosító: 24 |
Radu!
Fantasztikus!!! Köszönet neked és mindenkinek,aki részt vett a munkában. J. |
|
|
|
2002 July 17, 15:10
Létrehozva:
|
|
|
Chulaki Rabszolga ![]() ![]() Csoport: Tagok Hozzászólások: 133 Regisztrált: 2002-05-29 Innen: Colorado Azonosító: 16 |
Ez egyszerűen hihetetlenül szuper lett, Radu
-------------------- "Look," said Arthur, "would it save you a lot of time if I just gave up and went mad now?"
|
|
|
|
2002 July 17, 15:32
Létrehozva:
|
|
|
JackHugger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderátorok Hozzászólások: 3151 Regisztrált: 2002-03-9 Innen: Miskolc Azonosító: 6 |
QUOTE(Kendra) Ez egyszerűen hihetetlenül szuper lett, Radu :D Ha kész lesz valami magyarnál nagyobb világnyelven is, az egész háló legjobb SG oldala lesz, az biztos. Csak így tovább :wink:
Kendra drágám.. Mikor küldhetem a fordítani valót? S:) -------------------- Smiling is infectious, you catch it like the flu :D Smile today! :D
I've learned that no matter how much I care, some people are just jackasses. Néhány szó a fórumhasználatról |
|
|
|
2002 July 17, 15:51
Létrehozva:
|
|
|
Chulaki Rabszolga ![]() ![]() Csoport: Tagok Hozzászólások: 133 Regisztrált: 2002-05-29 Innen: Colorado Azonosító: 16 |
QUOTE(Smiler) QUOTE(Kendra) Ez egyszerűen hihetetlenül szuper lett, Radu :D Ha kész lesz valami magyarnál nagyobb világnyelven is, az egész háló legjobb SG oldala lesz, az biztos. Csak így tovább :wink:
Kendra drágám.. Mikor küldhetem a fordítani valót? S:) Küldd csak szivi, de toborozz még pár őrültet aki vállalkozik a dologra, mert mi ketten-hárman-négyen egy abydosi évtized alatt sem végzünk vele -------------------- "Look," said Arthur, "would it save you a lot of time if I just gave up and went mad now?"
|
|
|
|
| AT |
2002 July 17, 16:54
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Szép volt fiúk! Lányok
|
|
|
|
| Anonymous |
2002 July 18, 01:50
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
pointed here by my good fellow jackficer Aniko, and very glad i am too! the site looks superb, very sleekly styled and laid out - some great colours and pictures, bravo Radu, im really impressed, and i know that when i can read the content i will like it even better!
thank you for this site and all the hard work you have very obviously put into it. Pheral (aka Camilla) |
|
|
|
2002 July 18, 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Hadentei Lakos ![]() Csoport: Újoncok Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2002-07-18 Innen: Budapest Azonosító: 32 |
Csatlakozom az előttem szólókhoz, KIRÁLY a honlap.
(Bár én egy kicsit eltévedtem a fórumokban) |
|
|
|
2002 July 20, 00:37
Létrehozva:
|
|
![]() Nox Béketanácsos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 2220 Regisztrált: 2002-03-9 Innen: Szeged Azonosító: 2 |
Koszonom szepen a biztatasokat es a hozzaszolasokat
|
|
|
|
| Skaara |
2002 July 20, 17:11
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Már a régi Gate is szuper volt, de ez egyszerűen hihetetlen!!!
Köszönjük, Radu! Csak így tovább :* |
|
|
|
2002 July 21, 18:29
Létrehozva:
|
|
|
Hadentei Lakos ![]() Csoport: Újoncok Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2002-07-17 Innen: Székesfehérvár Azonosító: 28 |
Off: Ez itten egy próba...
On: még mindig jó az oldal -------------------- "Isten bizony, az csak az oldalfegyverem!" - Jack O'Neill
|
|
|
|
| cody |
2002 July 23, 20:44
Létrehozva:
|
|
Vendégek |
Nagyon jó lett az új oldal!!!!
|
|
|
|
2002 July 26, 15:07
Létrehozva:
|
|
![]() Goa'uld Főrendszerúr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderátorok Hozzászólások: 23357 Regisztrált: 2002-03-9 Innen: SGC Azonosító: 9 |
Radu:
Szia! Megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak neked! Tényleg szuper ez az oldal és ha lesz angolul, akkor lesz a legnépszerűbb... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010 March 13 06:53 |