Wraith vs. Replicators
Elküldve: 2004 08 19 - 22:59
Szerintetek,várom ezzel a témával kapcsolatos véleményeket,hozzászólásokat.
Várom a szavazásokat is.[/quote]
Monnyon le?
Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...
JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök! - adrifasz4
Elküldve: 2004 08 19 - 23:01
Dean - I thought the legend said that this Mordecai only goes after chicks?
Sam - It does.
Dean - Well, that explains why it went after you, but why me?
Sam - Hillarious.
"Let's hug it out, bitch!"
"It's gonna be legggggggen... wait for it... daaaaaary."
Elküldve: 2004 08 19 - 23:04
Ha összeeresztenék a fent említett két fajt, akkor a replikátorok nyernének, mert nincs mit elszívni belőlük. Ez a végső igazság. Fogadd el. Mindenki mehet a dolgára.
(Sallustius)
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)
Elküldve: 2004 08 19 - 23:37
Miért lennének halhatatlanok a vértek? Nagyon gyorsan regenerálódnak, ennyi az egész... Egyébként meg, ha már hallhatatlanok, teljesen off, csak eszembe jutott a hülyeségedről:
Now is the time of the gethering where a stoke of a sword and a fall
of a head will release the power of the quickening. In the end, there can be only one.
Szóval jön egy szép nagy repi, és cafatokra kapja a vértet... Főleg mert ők leginkább megfélemlítésre jáccanak, az eddigiek alapján nincs jelentős fegyverarzenáljuk, max valami ősgyilkoló vírus... A kávéfőzőbe meg hiába teszel influenzát...
Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...
JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök! - adrifasz4
Elküldve: 2004 08 20 - 11:39
Elküldve: 2004 08 20 - 13:20
Ha ő lett volna a Queen,akkor szvsz igencsak gyengék lennének a wraitok,márpedig eddig nem úgy tűnik
Mellesleg nem tudnak Yu-val szövetkezni ,egyrészt mert fölösleges lenne mert szenilis az öreg,másrészt meg azért mert nem tudnak visszamenni a földre! Vagy te talán máshogy tudod?
Amúgymeg a Földnek is elég sok baja van,így nem hiszem hogy az első szóra ugranának,hogy menjenek wraiteket öldökölni
A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...
A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
Elküldve: 2004 08 20 - 14:04
Idézet
Ez nem lenne rosz,bár ahogy az előzményeket ismerem ez nemigen fog megtörténni
Mellesleg ha találnának egy akkora erőforrást ami elég lenne haza,akkor vége lenne a sorinak,mert ugye elsősorban az a cél, hogy vasszajussanak,szvsz.
A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...
A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
Elküldve: 2004 08 20 - 14:52
Elküldve: 2004 08 20 - 16:53
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!
Fórumszabályzat!
Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
http://www.9mm.hu
Elküldve: 2004 08 20 - 17:34
Idézet
Szerintem a "kis vörös" tuti hogy nem a királynő volt, hiszen említette, hogy ők csak az alvókat táplálják (vagy mi a szösz).
Idézet
Azért a lidérceknek is van gyenge pontjuk: Az ahol a földi fegyverek eltalálják őket. :-)
Trolley
Elküldve: 2004 08 20 - 23:30
Elküldve: 2004 08 21 - 00:17
És különben is, ki akarja meghódítani az egész pagazust? Senki. Csak odamentek atlantisba, átmentek a kapun, jópofiztak egy sort egy kőkori falucskában, elvileg keresgélniük kellett volna valami használható cuccot, de sípőrd túl kanos volt, oszt' becsajozott, és egy rossz mozdulattal felébresztette az ördögöt.. Nem uralni akarják a galaxist, egyszerűen idegen technológiákat lopni.. De mi a fenének túlbonyolítani a dolgokat? Francnak kell asgard és replikátorok, nem lenne elég egy naquadahal jól megrakott atombomba a wröffök főhadiszállására, valamint egy rakás fegyver és lőszer a város védelmére? Ha nincs energiájuk a pajzsra, de utazásra igen, akkor tudnak áttelepíteni még légvédelmet is...
A kérdés pedig nem kérdés, replikátorok simán legyűrik a wröffjeinket - akiknek csak bénító botfegyvereik és szuronyaik vannak... (OK űrhajóikon láttunk már mást is..)

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés