Abydos Gate Fórum: Wraith vs. Replicators - Abydos Gate Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Wraith vs. Replicators

Szavazás: Ki az erősebb? (83 felhasználó adott le szavazatot)

Ki az erősebb?

1. 1.Wraith (26 szavazat [19.85%])

Voksolás százalékaránya: 19.85%

2. 2.Replicators (105 szavazat [80.15%])

Voksolás százalékaránya: 80.15%

Voks A vendégek nem szavazhatnak

#1 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 34

Elküldve: 2004 08 19 - 22:56

Jó kis epizód lenne belőle,replikátorokat összeengednék a Wraith ekkel,kíváncsi vagyok ki nyerne.
Szerintetek,várom ezzel a témával kapcsolatos véleményeket,hozzászólásokat.
Várom a szavazásokat is.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Joe-ker Ikon

• Nagyon Hülye
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3316

Elküldve: 2004 08 19 - 22:59

[quote=Daywalker]Jó kis epizód lenne belőle,replikátorokat összeengednék a Wraith ekkel,kíváncsi vagyok ki nyerne.
Szerintetek,várom ezzel a témával kapcsolatos véleményeket,hozzászólásokat.
Várom a szavazásokat is.[/quote]

Monnyon le? :roll:
Nem vagyok sznob. Csak jobb vagyok nálad.

Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...

JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök!
- adrifasz4
0

#3 Felhasználó nem aktív   Bazsi Ikon

• Salish Törzsfőnök
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 944

Elküldve: 2004 08 19 - 23:01

Esetleg kapcsojja ki :twisted:
Supernatural Fórum

Dean - I thought the legend said that this Mordecai only goes after chicks?
Sam - It does.
Dean - Well, that explains why it went after you, but why me?
Sam - Hillarious.

"Let's hug it out, bitch!"

"It's gonna be legggggggen... wait for it... daaaaaary."
0

#4 Felhasználó nem aktív   Shadwell Ikon

• Birodalmi Helytartó
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2131

Elküldve: 2004 08 19 - 23:04

Nyugalom emberek. Csak lelkes. ;)

Ha összeeresztenék a fent említett két fajt, akkor a replikátorok nyernének, mert nincs mit elszívni belőlük. Ez a végső igazság. Fogadd el. Mindenki mehet a dolgára. :))
"Győzelem után a gyáváknak is szabad dicsekedni, míg a kudarc a jókat is megalázza."
(Sallustius)

"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)
0

#5 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 19 - 23:26

A Wraith ek meg hallhatatlanok,na ehhez mit szólsz?
0

#6 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 19 - 23:28

Meg ha tényleg replikátorok nyernének, akkor fognának(akár 1et) átküldenék a Wraith ekhez,és máris a Pegazus galaxisban is a replikátorok lennének a dominánsak,vagy tán én vagyok naív,és tán így egyszerűen véget lehetne vetni kedvenc sorozatunknak?
0

#7 Felhasználó nem aktív   Joe-ker Ikon

• Nagyon Hülye
  • Hozzászólás: 3316

Elküldve: 2004 08 19 - 23:37

"A herpesz gond, nem sorminta..."

Miért lennének halhatatlanok a vértek? Nagyon gyorsan regenerálódnak, ennyi az egész... Egyébként meg, ha már hallhatatlanok, teljesen off, csak eszembe jutott a hülyeségedről:

Now is the time of the gethering where a stoke of a sword and a fall
of a head will release the power of the quickening. In the end, there can be only one.
:D

Szóval jön egy szép nagy repi, és cafatokra kapja a vértet... Főleg mert ők leginkább megfélemlítésre jáccanak, az eddigiek alapján nincs jelentős fegyverarzenáljuk, max valami ősgyilkoló vírus... A kávéfőzőbe meg hiába teszel influenzát...
Nem vagyok sznob. Csak jobb vagyok nálad.

Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...

JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök!
- adrifasz4
0

#8 Felhasználó nem aktív   Trolley Ikon

• Netui Lázadó
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 282

Elküldve: 2004 08 19 - 23:58

Na azért a lidércek is halandók. Hiszen ki lett iktatva gyorsan egy pár közülük. (Vagy itt arra gondolsz, hogy természetes úton nincs halálozás?)

Trolley
0

#9 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 20 - 11:39

Igen a regenerálódás alatt értettem a hallhatatlanságot,hisz amikor felboncolták a karját az egyiknek,azt állapították meg,hogy természetes úton nem halnak meg.Vagy nem?Azért ez tényleg igaz,hogy replikátorokból nem lehet mit kiszívni,de abban nincs igazatok,hogy nincs semmilyük csak a félemlítés,hisz a királynőt védő 2 őrnek is komoly fegyverei voltam,meg annak a másik fickónak is(tán a király)annak is v.milyen kézből jövő fegyvere volt.De ha ilyen "könnyű" lenne a wraith eket legyőzni,miért nem szövetkeznek az emberek az egyik rendszerúrral,mondjuk Yu val,aki kicsit "nyítottabb" az emberek felé,és Goa'uld technikát alkalmazva(pl. pajzs,vagy fegyverek) simán ki lehetne Wraith eket írtani.
0

#10 Felhasználó nem aktív   Sam Carter Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1597

Elküldve: 2004 08 20 - 13:20

Csak nem a kis vörösre gondolsz? Az lett volna a királynő? Kétlem,ugyanis elég hamar hatástalanították :wink:
Ha ő lett volna a Queen,akkor szvsz igencsak gyengék lennének a wraitok,márpedig eddig nem úgy tűnik :?
Mellesleg nem tudnak Yu-val szövetkezni ,egyrészt mert fölösleges lenne mert szenilis az öreg,másrészt meg azért mert nem tudnak visszamenni a földre! Vagy te talán máshogy tudod?
Amúgymeg a Földnek is elég sok baja van,így nem hiszem hogy az első szóra ugranának,hogy menjenek wraiteket öldökölni 8O
You can't always get what you want. But if you try sometimes, you might find. You get what you need.

A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...

A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
0

#11 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 20 - 13:57

Igazad van Sam,de meg lehetne oldani,hogy az egyik epizódban találnak elég energiaforrást,és bárhova tudnának menni,úgy lenne izgi.
0

#12 Felhasználó nem aktív   Sam Carter Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004 08 20 - 14:04

Idézet

egyik epizódban találnak elég energiaforrást

Ez nem lenne rosz,bár ahogy az előzményeket ismerem ez nemigen fog megtörténni :wink:
Mellesleg ha találnának egy akkora erőforrást ami elég lenne haza,akkor vége lenne a sorinak,mert ugye elsősorban az a cél, hogy vasszajussanak,szvsz. :wink:
You can't always get what you want. But if you try sometimes, you might find. You get what you need.

A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...

A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
0

#13 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 20 - 14:44

Már miért lenne elsősorba az a cél,hogy hazajussanak,ezt honét veszed?Azért indultak,hogy felfedezzék Atlantis t és új világokat,nem?
0

#14 Felhasználó nem aktív   Sam Carter Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004 08 20 - 14:52

Már bocs de azért mentek Atlantiszra,hogy energiahordozót találjanak az Ős fegyverbe a Földön,hogy ki tudják nyírni a kukacokat. Hát szóval ezért elsődleges hogy hazajussanak,ha már megvan az "elem". Az meg a + hogy így szétnéznek más bolygókon,ezért van a sorozat.

0

#15 Felhasználó nem aktív   KICK Ikon

• Kikks Gunnersson
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Moderátorok
  • Hozzászólás: 25560

Elküldve: 2004 08 20 - 16:53

Mé' angol a topic címe és a szavazási lehetőségek is? :roll: Egyébként szvsz a replikátorok a nyerők, mivel a lidérceknek nincs olyan fegyverük, amivel el tudnák pusztítani a replikátorokat, a replikátorok meg eddig minden ellenségükkel megbírkoztak, hiszen az alkalmazkodóképességük nagyon jó.
1. Epizódtémában nem kérdezünk letöltési lehetoségrol, mert arra van külön hely. Az Abydos Gate NEM warez oldal.
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!

Fórumszabályzat!

Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt

A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli

"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry

"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"

http://www.9mm.hu
0

#16 Felhasználó nem aktív   Jonas(xXx) Ikon

• Red Evil
  • Hozzászólás: 3822

Elküldve: 2004 08 20 - 17:10

A replicátorokra szavazok! Jobban bírom őket, ők az elmére is tudnak ám hatni rendesen! :wink:
0

#17 Felhasználó nem aktív   Villám Ikon

• Gadmeer Lény
  • Hozzászólás: 3193

Elküldve: 2004 08 20 - 17:13

A repik szinte mindent tudnak, ezért nem kérdés ki nyerne. :wink:
0

#18 Felhasználó nem aktív   Trolley Ikon

• Netui Lázadó
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 282

Elküldve: 2004 08 20 - 17:34

Idézet

Csak nem a kis vörösre gondolsz? Az lett volna a királynő? Kétlem,ugyanis elég hamar hatástalanították :wink:

Szerintem a "kis vörös" tuti hogy nem a királynő volt, hiszen említette, hogy ők csak az alvókat táplálják (vagy mi a szösz).

Idézet

Ha ő lett volna a Queen,akkor szvsz igencsak gyengék lennének a wraitok,márpedig eddig nem úgy tűnik :?

Azért a lidérceknek is van gyenge pontjuk: Az ahol a földi fegyverek eltalálják őket. :-)

Trolley
0

#19 Felhasználó nem aktív   Daywalker Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa

Elküldve: 2004 08 20 - 23:30

Igazatok van,lehet,hogy replikátorok erősebbek(kíváncsi vagyok a forgatókönyírók is így gondolják-e ezt),de ha ez így lenne,akkor elég lenne az Asgardok segítségével a Pegazus galaxisba vinni pár replikátort,azok szépen kiírtanák a Wraith eket,mint a domináns fajt ebbe a galaxisba,ezután meg,bevetnék a replikátorok ellen az Oneill álltal "készített" fegyvert,mely mint láttuk már hatásos volt a 8. évad 2 nyitó epizódjában.Vagy megint túl egyszerűen gondolkozok?
0

#20 Felhasználó nem aktív   Betax Ikon

• Salish Törzsfőnök
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 942

Elküldve: 2004 08 21 - 00:17

Hogy a fenébe szövetkeznének a wraith ellen goauldokkal? Magasról tesznek rá, hogy léteznek - ha egyáltalán tudnak róluk. Kukacos bácsikáink hallottak egyáltalán Atlantisról és a pegazus galaxisról? Az Asgardnak meg van ígyis-úgyis elég baja, nem hogy még replikátorokat csempésszen a világegyetem másik szegletébe.. tesznek rá magasról.
És különben is, ki akarja meghódítani az egész pagazust? Senki. Csak odamentek atlantisba, átmentek a kapun, jópofiztak egy sort egy kőkori falucskában, elvileg keresgélniük kellett volna valami használható cuccot, de sípőrd túl kanos volt, oszt' becsajozott, és egy rossz mozdulattal felébresztette az ördögöt.. Nem uralni akarják a galaxist, egyszerűen idegen technológiákat lopni.. De mi a fenének túlbonyolítani a dolgokat? Francnak kell asgard és replikátorok, nem lenne elég egy naquadahal jól megrakott atombomba a wröffök főhadiszállására, valamint egy rakás fegyver és lőszer a város védelmére? Ha nincs energiájuk a pajzsra, de utazásra igen, akkor tudnak áttelepíteni még légvédelmet is...
A kérdés pedig nem kérdés, replikátorok simán legyűrik a wröffjeinket - akiknek csak bénító botfegyvereik és szuronyaik vannak... (OK űrhajóikon láttunk már mást is..)
0

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó