És te? Goa'uld? Asgad? Nox? vagy valaki más mellé?
Ki mellé állnál, ha választhatnál?
Elküldve: 2004 11 20 - 22:53
Egyebkent: a kis szurkek roppant szemet banda, scak akkor segitenmek, ha erdekuk is fuzodik hozza, a Tollanok legalabb nyilt pofaval felvallaltak, hogy ok gecik. na..
Balázs: légyszíves a jövo héten megoldani, mert szükségem van a pénzre
rongycsomó: dolgozzá vazze:)
"Fuck!"
Joe Pesci - in every movie
"Itt a Borg, amit is terveznek, most azonnal hagyják abba! Ha kell, akkor megismétlem:
semmi esélyük sincs ellenünk! Csak ido kérdése és romba döntjük a reményeiket! Ha könnyíteni
akarnak magukon, akkor engedjék le a pajzsukat, és biztosítják a szabad utat számunkra!"
M.E.S.T.E.R
"Sokáig csak IE volt a piacon. Mire megjelent a Netscape, ez már nagyon elterjedt..."
Roland
Elküldve: 2004 11 21 - 05:28
"hopp, keudek megzanilni vakon gepelni" by mollem
"anniyra unatkozom, hogy mar a spam-eket kezdtem olvasgatni" by mollem
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy könnyen érthető módon, azaz formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írod le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
Elküldve: 2004 11 21 - 12:18
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!
Fórumszabályzat!
Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
http://www.9mm.hu
Elküldve: 2004 11 21 - 12:26
Jaja, Forma-1es pilótának meg Hebridant kell szerződtetni...
Elküldve: 2004 11 21 - 12:31
Idézet
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
Fórumszabályzat!
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
Elküldve: 2004 11 21 - 13:02
Hát az meg
A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...
A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
Elküldve: 2004 11 21 - 13:55
Idézet
Elküldve: 2004 11 22 - 11:35
Fórumszabályzat!
Elküldve: 2004 11 22 - 12:23
Idézet
Elküldve: 2004 11 22 - 12:26
Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...
JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök! - adrifasz4
Elküldve: 2004 11 22 - 15:03
A topic marad. Engem az zavar, hogy nincs értelme a címnek. Miért kellene valaki mellé állni? Miért nem lehet elé vagy mögé?
Elküldve: 2004 11 22 - 15:51
Ejnye, te cúnya fijúccka... Már megint a formás kis asgard seggek mögé akarsz lopakodni...
Mindenkinek joga van hülyének lenni, de te visszaélsz a lehetőséggel...
JO-KER:
Figyelj csak ide! Utálom minden egyes hozzászólásaidat! Utállak tégedet! Utálom az idióta modorodat! Ki nem állhatom minden egyes gépeléseidet, ami hozzámszól! Nem érdekel, hogy tied a gomiszoba - élj csak benne, neked lett kitalálva! Ennyit az őszinteségről! Te egy gyáva féreg vagy, aki a félelmeit idióta hozzászólásokkal leplezi! Én nem félek tőled, mitől is féljek? - Attól, hogy agyonütsz? - Attól, hogy a verekedésen én kerülök alább? Nem értelek téged, és a többi mocskos embert sem! Ha te olyan vagy, hogy nehezen értesz meg másokat, akkor az a te bajod, nem az enyém! Amúgy meg törölheted a hozzászóásaimat, töröltetheted a loginomat, de az ellenszenvemet - SOHA!!!!! Az elől nem menekülhetsz! EZ AZ ŐSZINTESÉG, ÉS NEM, AMIT TE MERSZ IDEÍRNI!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelsz! ÉN, ezzel már befejeztem! Attól én is egy marha vagyok, hogy idejöttem, mert Keevan akarta! Most már soha az életben nem leszek itt! Aki velem tartani akarja a kacsolatot, akkor azt az én fórumomon megteheti, de ide soha az életben nem jövök! - adrifasz4
Elküldve: 2004 11 22 - 19:18
Dátum: Andrew
Fórumszabályzat!
Elküldve: 2004 11 22 - 19:44
Balázs: légyszíves a jövo héten megoldani, mert szükségem van a pénzre
rongycsomó: dolgozzá vazze:)
"Fuck!"
Joe Pesci - in every movie
"Itt a Borg, amit is terveznek, most azonnal hagyják abba! Ha kell, akkor megismétlem:
semmi esélyük sincs ellenünk! Csak ido kérdése és romba döntjük a reményeiket! Ha könnyíteni
akarnak magukon, akkor engedjék le a pajzsukat, és biztosítják a szabad utat számunkra!"
M.E.S.T.E.R
"Sokáig csak IE volt a piacon. Mire megjelent a Netscape, ez már nagyon elterjedt..."
Roland

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés