Abydos Gate Fórum: Prison Break / A szökés - Abydos Gate Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Prison Break / A szökés

#1 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 7583

Elküldve: 2005 10 14 - 01:09

Na, rovidkesen adott egy csoka, aki a sorozat kezdetekor a siralomhazban mulatja az idot, meg negy hete van a "Ven Fustos"sel valo talalkozasra (na jo, nem VF, mert az Texasban van, a sori meg Chicagoban jatszodik :mrgreen:), mikor is ocsikeje szant szandekkal lesittelteti magat, hogy kihuzza a szarbol a batyust.. Alapvetoen egy hosszitott bortonmozi, es akinek ez a stilus bejon, az nem fog csalodni benne. Pluszban meg a batyus exnoje (aki meglepo modon ugyvedno, egyebkent a sorozatok vilagaba visszacsuszott Robintunni) mellekszalkent nyomoz, egy szovetsegi brancs emberei meg ezerrel (es egyre durvabban) takaritanak elole.. Na mindegy, lefustoltem a fejem a jelenlegi 7 epizod megnezesevel a mai napon, szoval gyo, tessenek nezni.
Balázs: két hete kértem, hogy küldd el a maradék zsetont, még arra se méltattál, hogy egy bazmeget idelökjél
Balázs: légyszíves a jövo héten megoldani, mert szükségem van a pénzre
rongycsomó: dolgozzá vazze:)

"Itt a Borg, amit is terveznek, most azonnal hagyják abba! Ha kell, akkor megismétlem:
semmi esélyük sincs ellenünk! Csak ido kérdése és romba döntjük a reményeiket! Ha könnyíteni
akarnak magukon, akkor engedjék le a pajzsukat, és biztosítják a szabad utat számunkra!"

M.E.S.T.E.R

"Sokáig csak IE volt a piacon. Mire megjelent a Netscape, ez már nagyon elterjedt..."
Roland
0

#2 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1556

Elküldve: 2005 10 14 - 11:05

Én is gondolkodtam a topic megnyitásán, mert tényleg jó a sori. Jók a színészek (az a degenerált őrült naggyon jól csinálja, eszméletlen jó), izgalmas sztori. Még 1 hete várom a 7-eshez a magyar feliratot, de lehet megnézem így mert a hajamat letéptem mikor a 6ost abbahagyták az eksön kellős közepén...
Doki néni meg begyüvős. :mrgreen:
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
agh burzum-ishi krimpatul.
0

#3 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 10 29 - 11:08

Senki nem nézi :hmm: Higgyétek el, megéri! A mostani 8as rész is jó volt. Bár szerintem baki van a dologban, mert a csajt meg a faszit két különböző fegyverrel ölték meg. Ha valaki a szülei meggyilkolását tervezi, miért venne két pisztolyt?! Ez minimum elgondolkoztatja a bírókat (esküdtszéket). Ha meg csak egyet hagynak ott, a ballisztikai vizsgálat kimutatja hogy a másikat nem azzal a fegyverrel ölték meg.
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#4 Felhasználó nem aktív   ZXer Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 42

Elküldve: 2005 10 29 - 22:13

Nem biztos hogy úgy mentek oda, hogy kinyírják őket. Amikor mégis erre került a sor, már nem gondolkoztak. Ki tudja, lehet hogy még valamikor tényleg előszedik ezt a körülményt.
0

#5 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 10 30 - 12:53

Idézés: ZXer - Dátum: 2005 October 29, 22:13

Nem biztos hogy úgy mentek oda, hogy kinyírják őket. Amikor mégis erre került a sor, már nem gondolkoztak. Ki tudja, lehet hogy még valamikor tényleg előszedik ezt a körülményt.
Üzenet megtekintése

De akkor álcázták betörésnek vagy valami. Bár azt nehezebb megcsinálni... Na majd meglátjuk.
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#6 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska

Elküldve: 2005 10 31 - 10:35

Pont ez az egesz lenyege, mindenkinek megvan a nagyszabasu, tokeletes terve, ambe a otbbiek elkezdenek belepiszkitani.. De kezd egy kicsit durvulni a jatszma, meglassuk mi lesz belole..
Balázs: két hete kértem, hogy küldd el a maradék zsetont, még arra se méltattál, hogy egy bazmeget idelökjél

"Itt a Borg, amit is terveznek, most azonnal hagyják abba! Ha kell, akkor megismétlem:
semmi esélyük sincs ellenünk! Csak ido kérdése és romba döntjük a reményeiket! Ha könnyíteni
akarnak magukon, akkor engedjék le a pajzsukat, és biztosítják a szabad utat számunkra!"

M.E.S.T.E.R

"Sokáig csak IE volt a piacon. Mire megjelent a Netscape, ez már nagyon elterjedt..."
Roland
0

#7 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 11 - 14:14

A játsza most már tényleg bedurvult :)
Egy bakit már megint elkövettek. Ha ilyen jól le tudják nyomozni a srác telefonhívásait, akkor az sms-eit miért nem olvasták el?! :?
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#8 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska

Elküldve: 2005 11 11 - 17:55

Ez tenyleg total lama volt Kelloway ugynokek reszerol.. :-/

M.E.S.T.E.R

Roland
0

#9 Felhasználó nem aktív   ZXer Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 42

Elküldve: 2005 11 12 - 23:46

Hogy a sorozat készítői IT-szakértőt nem alkalmaztak, az eléggé látszik...
Ennek az is szép illusztrációja, amikor a számítógépen beszélgetést kezdeményez az ürge Veronicával, és az alapján találja meg hol vannak...
0

#10 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 13 - 00:05

Idézés: ZXer - Dátum: 2005 November 12, 23:46

Hogy a sorozat készítői IT-szakértőt nem alkalmaztak, az eléggé látszik...
Ennek az is szép illusztrációja, amikor a számítógépen beszélgetést kezdeményez az ürge Veronicával, és az alapján találja meg hol vannak...
Üzenet megtekintése

Visszakeresi az ip-t, az alapján a telefonszámát (szolgáltatótól), és onnan simán megvan a hely. Bár a számát közvetlenül a telefontársaságtől is elkérhette volna, tehát valami gubac mégis van. :rolleyes:
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#11 Felhasználó nem aktív   radu Ikon

• Nox Béketanácsos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 2292

Elküldve: 2005 11 16 - 21:36

En most kezdem majd letolteni a cuccost, kivancsi vagyok. Majd beszamolok az elmenyekrol ;)
Tőzsde, FOREX és MetaTrader programozás
http://www.radu.hu/
0

#12 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska

Elküldve: 2005 11 16 - 22:33

4 nap, mar csak 4 nap a nagy esemenyig.. De azt a negy napot tuti szethuzzak a szezon maradekara... :?

M.E.S.T.E.R

Roland
0

#13 Felhasználó nem aktív   radu Ikon

• Nox Béketanácsos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 18 - 02:03

No, lejott az elso tiz resz... Idaig megneztem 2-t... Bakker, nagyon bejon! Tetszik az alapsztori, bortonfilmeket szeretem, szereplok szimpik. Hmm.

Es nem utolso sorban remek a magyar felirat hozza.
0

#14 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 18 - 02:39

Jee végre nem csak 3an nézzük :mrgreen: Nekem is anno ezek voltak a tapasztalataim, a folytatás is hasonlóan jó, sőt még csak jobban bekavarnak a szálakkal :)
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#15 Felhasználó nem aktív   Before Ikon

• S/ma
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 12295

Elküldve: 2005 11 18 - 06:29

Sokan nézik, ne izgulj...
Én is elkezdtem, de nem bírja a szervezetem a stresszt, ezért 3 rész után abbahagytam és majd egyszerre nézem végig.
Téged is vár a Qwantuum - szimburalitás

"hopp, keudek megzanilni vakon gepelni" by mollem
"anniyra unatkozom, hogy mar a spam-eket kezdtem olvasgatni" by mollem

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy könnyen érthető módon, azaz formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írod le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
0

#16 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska

Elküldve: 2005 11 18 - 11:15

A PB meglepoen olyan sori szerintem, ami (relative, a tobbihez kepest) remekul fogyaszthato heti adagban is.. Nem tudom miert, de szerintem igy vanik.

M.E.S.T.E.R

Roland
0

#17 Felhasználó nem aktív   radu Ikon

• Nox Béketanácsos
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 18 - 15:56

BTW, hany evadja lesz osszesen ? Most tartanak az 1x11-nel, igaz ?
0

#18 Felhasználó nem aktív   Before Ikon

• S/ma
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 12295

Elküldve: 2005 11 18 - 16:05

Ezt nem tudni, de kizártnak tartom, hogy egy évadnál tovább el lehessen húzni!
Téged is vár a Qwantuum - szimburalitás

"hopp, keudek megzanilni vakon gepelni" by mollem
"anniyra unatkozom, hogy mar a spam-eket kezdtem olvasgatni" by mollem

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy könnyen érthető módon, azaz formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írod le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
0

#19 Felhasználó nem aktív   Clip Ikon

• Jaffa Újonc
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005 11 18 - 16:29

Igen, az 1x11nél tartanak. Ha jól emlékszem talán 1 vagy 2 hét van hátra a kivégzésig, úgyhogy szerintem sem lesz több egy évadnál.
Ash nazg durbatuluk,
ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk
0

#20 Felhasználó nem aktív   Mollem Ikon

• Spoilerfóbiás Kistáska

Elküldve: 2005 11 18 - 16:30

Jaja, ugyanis vagy megszoknek, vagy kiderul, hogy nem Lincoln gyilkolt, vagy kivegzik Lincolnt.. Mas lehetoseg nincs.. Illetve de, kiderul, hogy megis Lincoln gyilkolt, ez esetben vagy megszoknek, vagy kivegzik.. :mrgreen:

M.E.S.T.E.R

Roland
0

• (39 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó