Abydos Gate Fórum: Te mennyire vagy rajongó ? - Abydos Gate Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Te mennyire vagy rajongó ?

#1 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 771

Elküldve: 2002 05 04 - 16:04

Radu
2001.01.15 21:21:08

Mindenkitől szeretném hallani : ki mennyire fanatikus. Mennyit gondolsz a sorozatra, függő vagy-e, sok kép van-e a számítógépeden, vannak-e poszterek a szobádban.. Dúdolgatod-e a sorozat főcímét ? Várom mindenki véleményét!
0

#2 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002 05 04 - 16:12

Radu
2001.02.08 23:41:35

Vámpiroska:

En 3x irtam neked levelet, mindig visszadobta a rendszer... szoval :

A VÁSÁRLÁS menupont alatt megtalalhatod szinte az osszes cuccot, de akar az Amazon.com cimrol is megrendelheted a soundtracket, konyveket, dvd-ket es videokazikat. De ha sapira, bogrere vagy akar egerpadra faj a fogad, az elobb emlitett VASARLAS menupontra kattints. Itt, sajnos csak Amerikabol lehet megrendelni, de mivel rajongo vagy - meg igy is megeri.

Vagy mas cuccokra gondoltal ? Irdd meg ide...

Vámpiroska
2001.02.05 13:23:01

Megint én vagyok. Könyörgöm válaszoljatok!Nekem kellenek Csillagkapus cuccok.
KÖSZI

Feri(Szeged)
2001.02.02 15:47:47

Hát ami azt illeti nem fogom Csillagkapus poszterekkel kitapétázni a szobámat, és nem fogom minden megtakarított pénzemet Csillagkapus ereklyékre költeni. De azért szeretném végignézni a sorozatot, meg mozifilmet, meg talán ha egyszer talá, talán kijutok Hollywood-ba akkor szeretnék találkozni a szereplőkkel személyesen. Ez szerintem egészséges határokon belüli rajongás.

Köszönöm hogy hozzszólhattam

U.i.: Hol lehet kapni életnagyságú Csillagkaput??? :)

Coccotti
2001.01.22 19:12:47

Én annyira szeretem a sorozatot, hogy a minap a fürdőszobában, meztelenül, a tükör előtt állva észrevettem, hogy nőtt rám egy Goa'uld.

Vámpiroska
2001.01.18 16:09:46

Hétfő este kb. 23 órától egészen hétfő 22:10ig a sorozatra gondolok. A barátaimnak is folyton erről dumálok, már rosszul vannak tőlem, de engem nem érdekel. A számgépem tele van Csillagkapus képekkel, megvan videon az 1.-2.évad. Honnan szereztek posztert?
Egyébként most csináltattam Csillagkapus pólót, hisztirohamot és sírógörcsöt kapok, ha nem adnak le több részt!Hát ennyire vagyok rajongó, bár szerintem vannak nálam elszántabbak is. Sajnos nem igazán tudom, honnan lehet Csillagkapus cuccokat szerválni.
Ennyi!

MekGyver
2001.01.17 19:10:03

Skaara:
Az oplogót ki is felejtettem!

Skaara
2001.01.17 00:15:11

Smiler-hez csatlakozva én is csak annyit tudok mondani: nem hittem volna, hogy hajlott korom ellenére (:D 20 éves vagyok) még bármiért rajonghatok.
Ennek a fórumnak a hatására tartottam egy kis revíziót e téren, és az eredmény számomra is meglepő!
214 CSK-képem van, a hátterekkel együtt; az első évad videón, a második és a harmadik (az AG-nek köszönhetően) CD-n; Karácsonyra kaptam meg a filmet, azóta megvan eredetiben is (elég drága volt!!!); a Sims-et csak a CSK-s skinnel vagyok hajlandó játszani; CSK-asztaltéma; winamp-skin; a zenére még szöveget is írtam (bár elég idétlen, de most nem az a lényeg); az első évados videokazettám már egy kicsit kopott, de még eléggé nézhető (minden nap megnézek min. 2 részt), a filmet hetente legalább kétszer nézem meg; szerkesztettem oplogot a telefonomra, sőt most csináltatok egy haverommal CSK-s előlapot (SZUPER lesz); poszterem még nincs, de a hétvégén készülök gyártani párat (ha Radu-t nem zavarja, a háttérképekből fogok választani!); minden nap átböngészem a CSK oldalakat a neten; egyfolytában idézgetek a filmből és a sorozatból; szinte perfektül beszélek goa'uld-dul...
Egyszóval már a családom idegeire megyek. Mindent feliratok az öcsémmel CD-re, mert ha most fuccsolna be a gépem, abba beleőrülnék. Hát ennyire vagyok rajongó, de lehet, hogy kihagytam pár dolgot...
(Ja, és az öcsém szerint mostanában rászoktam az "Az Isten szerelmére!" kifejezésre. De azt hiszem addig nincs baj, amíg nem kezdem őt Georgey-boy-nak hívni! :D)

MekGyver
2001.01.16 19:28:17

Az eredeti filmet kb. 3 hete vettük meg, a sorozat a kedvencem, a mobilom is így szól, ez főleg nyelvtanórán jó dolog, amikor elfelejtem lenémázni. Amúgy a filmben baromi szarul játszik a Kurt Russel. Azt is hallottam már, hogy itt szerepelt a legjobban, de annyi érzéke van a színészkedéshez, mint egy döglött csirkének. Ezzel azt hiszem egyetértek.

Boco
2001.01.16 11:24:13

Nagyon!!! Első évad fel van véve videóra az rtl-klubról, a mozifilm megvan erdetiben, mindig ezen az oldalon lógok, soroljam még ... :)

Smiler
2001.01.16 00:26:01

Radu:
Naponta eljárok erre, egy rakáe emailem a Kapuról szól, fent vagyok 12 Kapus levelező listán, egy rakás epizódot láttam asf-ben ill. mostmár videón is angolul (millió köszi Ritának Skóciába:), egy darab kép sincs a gépemen (mert nem az enyém...), de néhány flopi tele van... Van egy Teal'c kép, meg egy Jack-Teal'c páros kép a szobámban az ajtón (igaz, még mindig elvesznek a sok Forma-1 között...). Dúdolni nem dúdolok, azt hiszem, a koliból mindenki hazaszaladna... bár... lehet, hogy könnyebben lenne üres gépem?:)
Ha ez fanatizmus... akkor igen.... nehéz bevallani, de lassan 22 évesen fanatikus lettem:)
0

#3 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002 05 04 - 16:30

Vóbert
2001.07.09 15:12:00

Na most, hogy így kérdezitek, nemigazán tudom, hogy miben mérjük a rajongóságot, de nekem nemsok képem van, egykét asztali témám, (máramelyiket engedi futtatni az NT), a telefonomon rajta van a kezdödal, és láttam az összes eddig leadott részt legalább kétszer. Ja megmég letöltöttem innen az összes asf-et amit Radu-ék felraktak (tényleg Radu nem lesz meg a folytatás? Mondjuk 5. évad?) Továbbá az <a href="http://tasztal.inventra.hu/forum.cgi?a=t&t=9007869&uq=670">Indexen</a> (ha nem sikerült a URL beírás akkor bocs) és itt vagyok aktív, mint fórum hozzászóló. Ez kimeríti a rajongást?

Platschu
2001.07.09 13:06:58

Sziasztok!
Szerintem nem az határozza meg, hogy mennyire rajongó valaki, hogy egy kazal fényképet összegyűjt. Lehet csendesen is lelkesedni egy sorozatért. Nekem nincsenek relikviáim, én inkább a részeket nézegetem. Hol tetszik, hol nem. De legalább leköt, foglalkoztat, kikapcsol stb. Mert hát ez lenne a cél. Speciel azt utálom, amikor egy film kapcsán mindent leállnak árulni. Kezdve a kitűzőkkel, pólokkal, joghurtokkal, kólakupakokkal stb.

Smiler:)
2001.07.08 17:43:29

BlazePassenger:
Csajok bizony vagyunk. Sőt!!! Asszem, többen is mint ti. Ugye lányok?:)

BlazePassenger
2001.07.05 23:43:59

Hát skacok és csajok(ha vagytok), én igen le vagyok maradva.
Jó van néhány képem, a zene még nincs meg de kék, a film digizve van egy CD-re, semmi több. De azért az összes részt láttam, és nagy rajongónak vallom magam.

Radu
2001.06.11 23:35:14

Lemming:
Mindenkinek el kell kezdeni valahol :))) Az a majdhogynem ezer kep nem keves egyaltalan, en kevesebbel kezdtem. :)

Hajra!

Lemming
2001.06.11 13:45:27

Nekem csak 980 db képem, két kímélőm, egy csomó részem az első két évadból, és még egy néhány cuccom van amit innen töltöttem le. Szóval még kispályás vagyok, de igyekszem.
A nyáron érezze jól magát minden SG rajongó és nézzétek a tv-t szerda este.

@:{} <- Teal'c
Kree sha mindenkinek

Radu
2001.03.26 16:15:57

Laira:
"progiszerkesztés terén, így a winampokkal nem tudok mit kezdeni. A hátter"

Figyu : elmesz a skinek oldalra, letoltod ami tetszik. Bevagod a fajlt (ugy ahogy van, ha winamp legalabb 2.70) a Program Files/Winamp/Skins (vagy ahova raktad a Winampot /Skins), elindit winamp, ALT+S, kivalaszt skin, orul es vigad :-) Ha nem megy, irj!

Radu
2001.03.26 16:15:35

Laira:
"progiszerkesztés terén, így a winampokkal nem tudok mit kezdeni. A hátter"

Figyu : elmesz a skinek oldalra, letoltod ami tetszik. Bevagod a fajlt (ugy ahogy van, ha winamp legalabb 2.70) a Program Files/Winamp/Skins (vagy ahova raktad a Winampot /Skins), elindit winamp, ALT+S, kivalaszt skin, orul es vigad :-) Ha nem megy, irj!

Laira
2001.03.25 18:54:21

Nagyon! Minden követ megmozgatok, hogy információkhoz jussak a sorozattal kapcsolatban. Szegény gépem vért köp az asf letöltésektől, tehát igyekszem VHS-ben nézegetni az epizódokat. A képernyővédőm az SGC logo, de mivel abszolut laikus vagyok progiszerkesztés terén, így a winampokkal nem tudok mit kezdeni. A hátterem MacGyver, amit még a CSK iránti rajongásom előtt tettem fel, de nem érzem indokoltnak a cseréjét, jól megvan ott nekem, amikor nem teljes képernyőt használok, épp RDA mosolya látszik.
A többezer CSK-s és MacGyver képemet már nem is számolom, ami úgy teletömött közel 200 floppyt, amíg nem vettünk CD-írót, hogy nem győztem észben tartani, mi van meg. Most meg epizódonként készítek albumokat a képeimről, ha elkészül a nagy mű, majd jelentkezem, de elég lassan halad.
És mindez 2 gyerek és egy kevéssé fanatikus férj mellett, aki a tévében mindenevő, így még időt se hagy sokat na de ez nem verseny, mindenki szeresse csak a maga módján a CSK-t.

Vámpiroska
2001.02.12 12:59:54

Radu:
Köszi.Az e-mail címem bedöglött,de köszi, hogy megpróbáltad.Csináltam egy újat.
Egyébként ezekre a dolgokra gondoltam+poszterekre...stb.még egyszer köszi.
[/b]
0

#4 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002 05 04 - 16:37

Platschu
2002.01.22 13:59:50

Smiler:):
Abban igazad van, hogy Jack is egész kis aranyos karakter, de TEAL'C (Ejtsd: Tiálk) !!! :) Az a fickó valami borzalmas!!! Daniel mellet, Jack, Sam, Janet, HAthor ,apophis a kedvencem. Kihagytam valakit? :) A rajongás nálam pedig olyan, hogy most ez tetszik, ez szórakotat. Nagyon fura érés volt, hogy a vizsgaidőszak alatt a legtöbbször leléptem volna egy Csillagkapun át. Tutod ismerek olyan embereket (izéé oktatókat :)), akik simán beillenének Goa'uldnak a viselkedésük és mentalitásuk alapján. A rajnongásomat az is kifejezi, hogy szinte minden második héten itt voltam, csak kívülállóként követtem a beszélgetéseitetket.

2002.01.11 01:06:15

Daniel Jackson:
ebben nem lennék ilyen biztos, de te tudod... majd meglátjuk:)

Daniel Jackson
2002.01.10 15:36:12

Smiler:)Jacket és téged is bármikor legyőzlek!!!

2002.01.10 09:55:44

Daniel Jackson:
mert? mi lesz akkor? Jack forever!

Daniel Jackson
2002.01.04 21:11:52

Smiler:) Jobb ha velem nem kezdesz ki!!!!

Vespasianus
2002.01.04 19:03:05

ÁH!

2002.01.04 16:45:27

Daniel Jackson:
Talán túl okos is?..........

Daniel Jackson
2002.01.03 15:31:57

Smiler: rossz az izlésed!! Senki sem lehet olyan okos mint én...

2002.01.03 02:40:18

Daniel Jackson:
komoly választ vársz?... semennyire.
Jack és Teal'c a két legnagyobb sztár

Naki

Daniel Jackson
2001.11.23 20:56:27

Átfogalmaznám a kérdést: Mennyire vagy Daniel Jackson azaz az én rajongóm???
Ne fogjátok vissza magatokat!

Vespasianus
2001.11.19 20:29:14

Platschu:
Megértelek, velem is hasonló történt Star Wars rajongó koromban, amikor egy bevásárlóközpontban egy csomagolópapírral Jedi-lovagosat játszottam. Ó, azok a boldog idők. 1999-ben, amikor még volt technika-órám,, gyurmából megcsináltam a ribbon device-t. A tanárom csodálkozott, és az osztálytársam is, amikor "megöltem".

Platschu
2001.11.19 19:51:09

Sziasztok!
A múltkor a kocsi fénykürtjével játszogatva Goa'uldnak képzeltem magam. Kár, hogy ezt a velem szebejövük nem értették! :)

Asetmes, Vespsianus: várom a hozzászólásotokat!

Platschu
2001.08.27 14:50:26

Én úgy vagyok a rajongással, hogy a szerda az ünnepnap. Ha valaki akkor mer telefonálni, mikor az SG megy, akkor megnézheti magát. Csak úgy magunk közt: néha szórakozok azzal, hogy elképzelem magam világító szemmel és dörmögő hangon beszélek... Oké, azért mentő nem kell. Egyébként a rajongásomat a Fórumlátogatásom bizonyítja a legjobban, meg a Klubtabság! :-)

Light Water
2001.08.26 19:49:03
Én csak egyszerű normál rajongó vagyok ( bár a barátnőm nem így vélekedik)ha nem látom a csillagkaput elvonási tüneteim vannak.

veréb
2001.08.25 16:33:07

Én 14 éves rajongó vagyok. A Csillagkaput a Politika című epizódtól kezdtem el nézni. Nekem is megvan az első évad összes része videókazin. A 2. évadból 11 epizód van meg kazin. CSk posztert nem tudok szerezni a szobámba de van a pc-men CSK-s képek. Alig várom,hogy vetítsék már a magyar csatornák a többi évadot is.
0

#5 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002 05 04 - 16:43

Platschu
2002.03.27 17:57:09

Visszaszivom a korabbi velemenyemet felig-meddig Teal`crol. Amiota Radutol meglett par resz, az angol hangja miatt mar egesz virhato. A legjobban Jack, Daniel, Sam es Hami hangja tetszik (kihagytam valakit? :) ). Egesz jol, szepen, tisztan beszelnek. Hiaba, nekik ez az anyanyelvuk. :) Most mar tenyleg ertem, amikor Jeed es Naki dicserte oket.

Platschu
2002.03.18 10:27:01

P$YCHO és Radu:
Sziasztok! Nekem azért nem tetszik Teal'c, mint karakter, mert nem elég árnyalt és még a benne rejlő képességeket sem bontják ki eléggé az írók, mert igazad van ez tényleg az ő hibájuk. Egy kicsit így Rambós lett Teal'c, azaz alig beszél csak lő. Egy kicsit vidámabb személyiséggel sokkal jobban használhatób lehetne és nem csak az erőt képviselné a csapatban. Jó persze, most megvédhetitek azzal, hogy vannak humoros és és értelmes hozzászólásai a cselekményben, csak a másik három mellett ez nagyon kevésnek tűnik. Ők valahogy lejátszák C.Judgeot, de ismétlem az nem az ő hibája, hogy ilyen mélabús karaktert írtak neki.

P$YCHO
2002.03.15 21:44:02

Platschu: nem C. Judge-ot kéna hibáztatni, hanem az írót. Különben is miért zavar téged Teal'c, ha nem vetted volna észre, nagyon is tudja mozgatni az arcizmait. Teal'c-et gyerekkora óta szigorú katonai nevelésben részesítették, ráadásul Apophis első jaffájaként rengeteg embert és egyébb élőlényt kellett megölnie. Ha mondjuk egy röhögcsélős típus lenne, akkor biztos pszihopatának gondolná mindenki (egy jaffa nem röhögcsél).

Radu
2002.03.11 16:21:37

Platschu:
Nem ertelek. Ez a karaktere, kesz. Nekem tetszik, neked nem. Ennyi. Turilanak meg teljesen igaza van :)

Daniel Jackson
2002.03.11 16:11:05

Nem kell azért Teal'c-et szidni/biztos rossz helyre tettem az aposztofát/ ne lehet olyan jó mint én!!!

turila
2002.03.11 15:41:03

Platschu:A lélek cserélős epizódot nézd meg mégegyszer és látni fogod nagyon is van mimikája.Biztos nem kis melójába kerül ilyen "sima"arcúnak maradnia.azért egy egy forgatás alatt megnézném magamnak őket egy egy poén után:)

Platschu
2002.03.11 15:25:44

Radu:
Szia!
C. Judge normál esetben tényleh vidám fickó lehet, de akkor miért kell ilyen erőltetten bárgyút játszania? Nézz a nag ysemmibe, miközben az ember (a Goa'uld) azt hiszi, hogy biztos valamilyen betegség miatt nem tudja mozgatni az arcizmait. Például: ráncolni a homlokát biztosan nem fogja! :)

Radu
2002.02.05 11:41:09

Platschu:
Szerintem nincs igazad. Igenis sok arc-mimikaja van, neha tobbet mond az arca, mint egy-egy szo. Szerintem azok a legjopofabb reszek amikor a foldi dolgokrol kerdez. Szoval tedd hozza, hogy ez csak a Te velemenyed ;P

Platschu
2002.02.04 17:57:48

A Goa'uldommal minden rendben. ("Még jó...") Nem feltétlenül kell elpusztítani azt, amivel nem értünk egyet, mert ilyen erővel mindenki mindenkit mindenért levadászhatna és egy vég nélküli adok-kapok-dekikezdte? című játék kezdődne, illetve folytatódna... :(

2002.02.01 13:37:12

Platschu:

Egy goa'uld??? tiszteli az életet???? valami nagyon nincs rendben a te kukacoddal... ott az ő pici fejecskéjében valami nem stimmel....:)
Nem akarod végleg eltörölni a rendszerurakat a Világegyetem színéről?:)))))))

S:)

Platschu
2002.01.29 10:26:38

Platschu:
Oké, az előbb eltúloztam, de csak a Goa'uld beszélt belőlem. Alapvetően tisztelem az életet és én borzadok el elsőként, amikor ész nélkül puffantják le a mellékszeplőket, például a Jaffákat.

Platschu
2002.01.29 10:24:14

P$YCHO:
Szia! Szerintem a cselekményben semmit nem oszt vagy szoroz Teal'c szerepe. Ő a leggyengébb láncszem ebben a sorozatban. Ahányszor csak a halálát látom ,mindig különös élvezet fog el. Inkább ő lépne ki Danny helyett.

P$YCHO
2002.01.25 22:32:11

Platschu: azért, mert te "kissé" finnyás vagy, az még nem jelenti azt, hogy az úgy van, ahogy te gondolod. Szerintem Teal'c jól jön a sorozatban, érdekes karakter: ha nem lenne sokkal uncsibb (trek-es) jellegű lenne

Platschu
2002.01.23 10:25:10

Radu:
Először is bocsi az előbbi hozzászólásomban a sok elgépelésért, de az adrenalinszintem kicsit megugrott 6 hét után, pláne, hogy levizsgáztam, így nem olvastam el mégegyszer mit is írtam. Teal'c karaktere nem lenne rossz. Lázadó jaffa, aki kiábrándul isteneiből stb. De ez a fapofa arcot nem bírom! Semmi mimika csak bambulunk a vakvilágba. Ez olyan izomagyú karakterré teszi, körübelül Stallone ilyen. Piff-puff lövünk mindenre, ami él és goa'uld eredetü. Lehetett volna valamilyen vidámabb karaktert írni neki, aki tud az igen-nemen kívül mást is mondani. Nem mondom néha vannak jó megnyilvánulásai, de egyébként sokat ront a sorozaton Teal'c. Pláne az a gusztustalan Goa'uld lárva a hasában. Az még nekem is sok, annyira horror. A nézőszám is azért csökken, mert amikor a printája kicsúszik meg vissza, hát az valami borzalmas! A nővérem is lelkes sorozatnéző lett volna RDA miatt, de már a nyitó rész miatt kiábrándult. Cristopher Judge : végül is, amit láttam a scifinapon az érdekes volt. Ha tényleg ilyen vidám, derüs egyébként, akkor valóban nehéz lehet komolynak maradni. A jaffa-szimbólum miatt még egy homlokráncolásra sem képes. Daniel, Jack és Sam rendkívül jól játszanak, tényleg nagyon tehetségesek, akiknek a jó képességeikhez egyszerűen "dorombol" a szerepük. Danny például a 3.évad Legacyban nagyon jó volt! Teal'c esetében a karakter, ami nem tetszik. A pasi végül is még el is menne, de erről a leányzókat kellene megkérdezni. Az is elég röhejes, hogy kopasz. Hammondnál ez nem zavarna, mert ő nem tehet róla, hogy olyan. :) Összefoglalva végül is nem ellenzem a szereplését, de az első két évad után némi jellemfejlesztés ráfért volna a forgatókönyvíróktól.

Radu
2002.01.22 14:53:45

Platschu:
Ize. Nekem sem kedvencem Teal'c, de sztem egyaltalan nem rossz karakter. Platschu, a szineszt is utalod, vagy csak a karakteret? Nem mind1! Sztem a Christopher Judge nagyon jol alakitja a komolysagot es neha az "erzelmi kitoreseket" :)

En is ismerek par Goa'uldot. Kepzeletben mar ki is nyirtam oket :))
0

#6 Felhasználó nem aktív   Beatbull Ikon

• Fénylény
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002 05 04 - 16:46

Radu
2002.04.11 19:33:08

Eszterprise_:

Maskor nyugodtan nyiss uj temat. Ide tartozik a legkevesbe :))

Beatbull
2002.04.11 18:17:42

Eszterprise_:
Maga a Harsiesishez nagyon hasonló szó feltűnik Hórusz egyféle elnevezéseként, de ehhez sztem nincs köze. A választ a kérdésedre 3. évad utolsóelőttielőtti részében kapod meg, Kheb bolygón a Maternal Instinct című részben. Többet nem árulok el ide, mivel (ahogy előző topicba is írtam :) ) nem szeretném a többiek előőt lelőni a poént. Ha mégis érdekelne, akkor írj mailt és válaszolok. (Holnap-holnapután nem leszek, szóval leghamarabb vasárnap.)

Eszterprise_
2002.04.11 10:16:40

Hát nem tudom melyik témához forduljak, ezért ide írom be. nem akarok új témát nyitni egy ilyen kis hülyeség miatt. Tegnap az RTL II-n, a 2010 utáni résszel gondjaim vannak. A gyerek (nevét nem tudom) kötkető valami mitológoához? Ki ő, és mit lehet róla tudni? Ugyan ez a kérdés Oma-ról is. Lehet, hogy ez már volt, de én csak nemrég vagyok a listán, úgy hog elnézést az ismétlődésekért!

Beatbull
2002.04.08 20:16:40

Platschu:
Ehh, az A/Á betűk nekem is betettek :)) Egyiptomba viszont már régebb óta vágyom, mint a Csillagkapu '94-s bemutatója, de ez is csak rásegített :)
no meg mikor bioszon parazitákról és szimbiózisról tanultunk, ehh, meg férgekről :) de amúgy minden nap fórumleséskor perszehogy felmereng SG, meg ha tehetem minden nap meg is tekintek egy részt (vagy kettőt .. vagy hármat ... :))) .. csúcsom 6 rész egy délután alatt :)
spec még a 3ds progik is csalogatnak meg pl bryce 5 is a táj és ürhajóábrázolások miatt, amik sg-ben vannak
no meg végezetül van vki akiről mindig Sam jut eszembe :)) s majnem minden nap látom :)

Platschu
2002.04.08 14:31:07

Laira:
Szia! Köszi az infókat. Én csak pár dolgot tudtam a Simpsonékról, nem tudom hol nézni, meg annyira nem biztos, hogy lekötne. :)

Előfordult már veletek, hogy valamelyik nap nem jutott eszetekbe a Csillagkapu? Nekem az Á betűről is (egyébként elég sok mindenről) is az SG jut eszembe. Ti, hogy vagytok ezzel? Minden SG őrült vágyakozik Egyiptomba, mint én? Mintha hívnának a piramisok... :)

Laira
2002.04.07 17:33:06

Platschu:

RDA nagy rajongója a Simpson családnak, kedvence Lisa Simpson. Ezenkívül a sorozatban többször is volt utalás MacGyverre, lévén marge nővérei - a két iker, Selma és Patty kedvence MacGyver, sőt, nemcsak kedvence, de folyton emlegetik is.

Platschu
2002.04.02 09:37:04

Prise es Radu:
Sziasztok! Oke-oke, Janete is tetszik. Szerintem Teal`c es JAck is nagyon tisztan es erthetoen beszel. A legkellemesebb Daniel es az a Major Davis (a Nemezisben), akik szerintem angolok lehetnek. :)Tenyleg egy elmeny igy angolul nzni ezt a sorozatot, csak neha nekem is kellene, hogy legalab angol nyelven kiirnak a szoveget a kep ala. :) Vagy pedig eleve a suketek miatti kepujsagos rairast kellene neznem. :)

Meg egy kerdes, ami lehet kicsit ego is SG-fan letemre. RDAnak mi koze van a Simpson csaldhoz? Csak en nem tudok valamit? Szinkronhang? A Hungater 1-ben volt errol egy megjegyzes, csak gondoltam megkerdezem az `illeteseket`.

prise
2002.03.29 14:02:04

Hat Teal'cet megerteni tenyleg muveszet. O'Neill meg mar csak a karakter kedveert is motyog. Es ha ehhez meg hozzajon, hogy nem vagyok valami remek angolos...de hat ilyen a rajongo sorsa. Imadom eredeti hangal nezni a filmeket.

Radu
2002.03.27 19:57:27

Platschu:

Kinek a legjobb a magyar es angol hangja ? Hat persze h Janet-e ;] Najo, lehet hogy kicsit elfogult vagyok, de tenyleg nagyon hasonlit az angol es magyarhang is.
0

#7 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 150

Elküldve: 2002 08 26 - 14:09

Hűha! Ebbe a témába még nem szólt hozzá senki? 8O Pedig mindenki feltehetné magának a kérdést!

Én személy szerint ha otthon hallgatom a sorozat zenéjét, akkor mindig dúdolom magamban. :D Sok kép is van a gépemen, és még ott vannak a sorozat részei (kb 70%-a megvan, de nem a Raduféle DVD minőségűek :cry: ). Egy jó hónapja mást nem is csinálok a gépemen, csak a SG epizódokat nézem!
feyeer
0

#8 Felhasználó nem aktív   répi Ikon

• Hankai Túlélő
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 483

Elküldve: 2002 08 30 - 16:48

Sziasztok!
Imádom a csillagkaput, ezt a honlapom is bizonyítja (stargate-sg1.uw.hu).
Imádok az SGC Dial tárcsázóprogrammal szimulálni/játszani!
Képekkel vagyok tele, csillagkapus asztaltéma, hátterek.Valamennyi részt felvettem .mp2 fájlba, csillagkapu film/sorozatzenéket dúdolom/hallgatom.
Megvan a film eredetiben, ÉS
régebben imádtam legózni (most is :D ) és építettem belőle mindent ami csillagkapu (a kapu,SGC,tárcsázó,halálsikló...) Régen még játszottam is velük, mostmár csak kinn van a polcon és havonta letakarítom.Hát remélem nem hagytam ki semmit :roll:

üdv:répi
0

#9 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa

Elküldve: 2002 08 31 - 12:33

[quote=repi]Imádok az SGC Dial tárcsázóprogrammal szimulálni/játszani![/quote]

Igen, ezt kifelejtettem, én is DHD és SGC Dial programfüggő vagyok! (Mostanában inkább a DHD-vel szeretek játszadozni, de attól függetlenül egyiket sem hanyagolom. 8) ) Repi, a DHD-vel haza tudsz tárcsázni? Úgyértem segítség nélkül. (Ez a kérdés mindenkinek szól! :wink: )
feyeer
0

#10 Felhasználó nem aktív   répi Ikon

• Hankai Túlélő
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 483

Elküldve: 2002 08 31 - 16:26

[quote=Lt. Paris]

Igen, ezt kifelejtettem, én is DHD és SGC Dial programfüggő vagyok! (Mostanában inkább a DHD-vel szeretek játszadozni, de attól függetlenül egyiket sem hanyagolom. 8) ) Repi, a DHD-vel haza tudsz tárcsázni? Úgyértem segítség nélkül. (Ez a kérdés mindenkinek szól! :wink: )[/quote]

Hát persze, régen megtanultam pár bolygót, és igen tudok haza tárcsázni!
:D
A honlapomon is van egy külön SGCdial-os oldal! :wink:

üdv:répi
Jack: "Teal'c, nem kell itt maradnod!"
Teal'c: "Szelidítetlen patások sem vonszolnak el!"
Jack: "Vadlovak, Teal'c, vad...
...ez vicc volt..."
0

#11 Felhasználó nem aktív   Smiler Ikon

• JackHugger
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3151

Elküldve: 2002 09 05 - 21:04

Az, hogy a töménytelen mennyiségű tanulnivaló, és a 20ezres pótvizsgadíj fejem felett lógó démokleszi kardja ellenére is nap mint nap elolvastam itt az üziket (ha válaszolni nem is volt időm....), és a Prometheus kivételével (nem is tudom, meg akarom-e nézni januárig...) minden új epizódot láttam... mennyire meríti ki a rajongás fogalmát? :wink:

S :)
Smiling is infectious, you catch it like the flu :D Smile today! :D

I've learned that no matter how much I care, some people are just jackasses.

Néhány szó a fórumhasználatról
0

#12 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa

Elküldve: 2002 09 06 - 15:48

Smiler!

Ha egy nagyon jó epizód után (pl. Prometheus) általában annyira várod a folytatást, hogy majd kibújsz a bőrödből, enni, aludni egyáltalán nem tudsz, akkor NE nézd meg még, mert én majdnem beleőrültem! :x :wink:
feyeer
0

#13 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa

Elküldve: 2002 09 07 - 18:38

Üdv!

Hosszas töprengés után, úgy gondoltam ebben a témában lenne a legkevésbé off ez a hír (mivel a program már szóbajött):

Aki tagja Sylvain Tellene levelező listájának, az kérem ne olvassa tovább! (Mert már úgyis tudja.)

A Stargate Device Unit nevű lap tulajdonosa nemrég bejelentette, hogy ( hosszú idő után visszatért, és ) a DHD Simulatornak nemsokára egy újabb, és sokkal fejlettebb változata jelenik majd meg.

Amit elárult Sylvain az új tárcsázóról:
1. a grafika sokkal jobb lesz
2. lesz a kapu kinyílásakor látható "kawoosh", és eseményhorizont is! (most azon gondolkozom hány MB lesz a progi? :) )
3. a hangok minősége is javulni fog
(4. és még lesz egy plusz funkció, amit Sylvain nem árult el levelében, alig várom :vi )

Amit nem árult el az az, hogy mikor jelenik meg. Még hozzátette, hogy ne is kérdezzük. :sir:

De fel fejjel emberek! Kitartás!
feyeer
0

#14 Felhasználó nem aktív   radu Ikon

• Nox Béketanácsos
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 2281

Elküldve: 2002 09 08 - 16:38

[quote=Lt. Paris]
3. a hangok minősége is javulni fog
[/quote]
Hehe, Magoo gyerek csinalja a hangokat :]

[quote=Lt. Paris]
(4. és még lesz egy plusz funkció, amit Sylvain nem árult el levelében, alig várom :vi )
[/quote]
En mar tudom, de Magoo lelkemre kototte hogy ne kotyogjam ki :) A lenyeg hogy uberkiraly :)
0

#15 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa

Elküldve: 2002 09 09 - 13:46

[quote name='Radu]En mar tudom' date=' de Magoo lelkemre kototte hogy ne kotyogjam ki A lenyeg hogy uberkiraly [/quote']

Húúú, légyszi légyszi légyszi légyszi, kérlek áruld el! Akár privátban is csak áruld el!
feyeer
0

#16 Felhasználó nem aktív   Vóbert Ikon

• Titán
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1033

Elküldve: 2002 09 10 - 09:00

Nagyon :lol: , mármint nagyon rajongó vagyok, láttam eddig mindent amit lehetett... :))

Mi az a DHD???? Az SGCDial-al már jáccottam :))
0

#17 Felhasználó nem aktív   Feyeer Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa

Elküldve: 2002 09 10 - 13:19

[quote=Vóbert]Mi az a DHD???? [/quote]

Amíg az SGC Dial a Földről, addig a DHD bármely idegen világról való tárcsázást szimulálja. Semmi különös. Leütöd a hat szabadon választott szimbólumot a tárcsázón + a Föld jelét és megnyitod a kaput! Töltsd le, nem nagy, és remek szórakozás! Bár nem túl fejlett progi, de nemsoká jön az új. :wink:

Itt megtalálod! http://www.csillagka...r.php?oldal=dhd
feyeer
0

#18 Felhasználó nem aktív   Vóbert Ikon

• Titán
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1033

Elküldve: 2002 09 10 - 13:35

[quote=Lt. Paris][quote=Vóbert]Mi az a DHD???? [/quote]

Amíg az SGC Dial a Földről, addig a DHD bármely idegen világról való tárcsázást szimulálja. Semmi különös. Leütöd a hat szabadon választott szimbólumot a tárcsázón + a Föld jelét és megnyitod a kaput! Töltsd le, nem nagy, és remek szórakozás! Bár nem túl fejlett progi, de nemsoká jön az új. :wink:

Itt megtalálod! http://www.csillagka...r.php?oldal=dhd[/quote]

lehet, hogy akkor megvárom az újat :) Köszi, most már tiszta a dolog :)
0

#19 Felhasználó nem aktív   Ljesij Ikon

• Netui Lázadó
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 291

Elküldve: 2002 10 10 - 19:11

Úgy kezdődött, hogy a régi csigáson elkezdték adni a 2. évadot... Az RTL-
klubon nem néztem, mert pocsékul jön be. Szóval láttam a 2.01.-es részt.
Tetszett. Utána néha néztem, néha nem, majd láttam ilyen király :egyiptom: részeket,hogy Az ötödik faj, Egy rossz lépés, meg sorol-
hatnám, +magát a sci-fit is kezdtem egyre jobban megkedvelni(köszönjé-
tek Lem bácsinak :wink: / főleg a Kyberiada/),és kezdtem szépen SG-fan-
ná válni. Ahogy lett parabolánk, rákaptam az RTL2-re.Aztán koleszos let-
tem :borzong: ,és mivel szerdán megy, nem láthattam. :borzong: :borzong: Kínomban elkezdtem internetezni, és most itt vagyok. Mikor gépezek, szinte csak ide járok, meg van még egy
madaras page(free.x3.hu/exotron/madar/madaraktul.htm v. html asszem)
meg az amatőr sci-fi írók oldala. :ufo: Előbbire főleg azért járok, mert hi-
ányoznak az otthoni nadarak. :sir: Szóval vérbeli CSK-fan vagyok és mara
dok, és remélem, ez a sorozat is olyan kort ér meg, mint a Star Trek és
annyi spin-offja is lesz :!: :!: :!: Igyunk rá! :sor:
[/i]
LJESIJ IS DEAD.
0

#20 Felhasználó nem aktív   General Director Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 134

Elküldve: 2003 04 29 - 08:15

Nekem nagyon tetszik az egész sorozat! Rögtön mikor elösször láttam az első részt 1x1 Istenek gyermekei, azonnal megtetszett!!! :D :D :D De idáig csak 5 évadot láttam! :cry: :cry: :cry:
0

• (26 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó