5x21 Meridian / Meridián
Elküldve: 2004 11 06 - 21:08
Elküldve: 2004 11 06 - 21:21
Dátum: Flashy
Mekkora let volna?!! A doki ott hüpög elmondja hogy talán jobb lenne ...
Erre Sam oda megy az üveghez előkapja a pisztolyt és az egész tárat Danielbe ereszti
Hát azt hiszem nézetségi rekord lett volna ez a rész
One small step for Jaffa."
"Very nice"
"On Chulak,when a great warrior retires from the field of battle it is customary to sing a song of lament.
Fortunately we are not on Chulak."
Elküldve: 2004 11 06 - 22:13
Dátum: wolf
"Öt évig tűrtem el a lepcses pofádat, te mocsadék! Most már biztosra akarok menni!"
Elküldve: 2004 11 07 - 03:23
Szerintem ez egy nagyon jó rész volt, a kedvenceim közé tartozik. Megható volt látni ahogy a csk1 tagjai elbúcsuznak Daniell-től.
Én speciell Daniell-t kedvelem a legjobban a sorozatban, de Jonas sem rossz figura, de örültem amikor Daniel vissz...
Daniel: Belőluk eunochok lettek.
Jack? Eunochok..... akiknek kivágták a....
Daniel: ahamm....
Jack: Csodás!
Elküldve: 2004 11 07 - 03:24
(mielőtt még valaki belémkötne
Elküldve: 2004 11 07 - 14:55
Dátum: schumi
(mielőtt még valaki belémkötne
Mit modjak,nem vesztettél sokat
A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...
A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
Elküldve: 2004 11 07 - 16:32
Sokkal jobban el tudta játszani Jack O'Neill-t (mármint a szinkronhangra értem, hasonló volt a hangulata mint az eredetinek
Jó volt és kész, a mostaniról a vélményem
Elküldve: 2004 11 07 - 17:28
A nyolcvanas évek első felében a kisiskolások közt nagymenő volt az, aki Lindától ellesett karaterúgásokkal vitte földre a moncsicsit szorongató, Sandokan-pólós ellenfelet...
A tudományos fantasztikum a létünk metaforája. Segítségével történeteket mondhatunk az emberi létezésről.
Isaac Asimov egyszer azt mondta, hogy az önálló tudományos fantasztikus történetek jelentéktelenek, a ma vak kritikusai és filozófusai számára.
De a tudományos fantasztikum magja, lényege, döntő fontosságúvá vált az üdvözülésünkhöz, ha egyáltalán meg lehet még minket menteni.
Elküldve: 2004 11 07 - 17:36
Dátum: Elliot
Dátum: wolf
Erre Sam oda megy az üveghez előkapja a pisztolyt és az egész tárat Danielbe ereszti
"Öt évig tűrtem el a lepcses pofádat, te mocsadék! Most már biztosra akarok menni!"
Elküldve: 2004 11 07 - 18:07
Dátum: Jonas(xXx)
Bár ez most nem igazán látszott
Elküldve: 2004 11 07 - 18:32
Dátum: Sam Carter
Bár ez most nem igazán látszott
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!
Fórumszabályzat!
Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
http://www.9mm.hu
Elküldve: 2004 11 09 - 12:09
Dátum: KICK
Tudom
Elküldve: 2004 11 09 - 19:39
Dátum: Platschu
Kar hogy nem tudtam latni ugyebar...de remelem hogy tenyleg mas lesz, marha tenyleg oreges hozzakepest, hiszen Jonas karaktere egy folyton vigyorgo valaki
Azér' ez vicces, hogy olyan az egész arcberendezése, hogy normál állapotban is olyan, mintha röhögne:)
"Most interesting. Could this be Human Joke Number Six-Hundred and Sixty-Three?"
"Negative, Data. That's a captain's order."

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés