Mit szól a család és a haverok a rajongásotokhoz?
Elküldve: 2003 10 30 - 18:32
Bár sosem ellenezték....
Már tanítom őket...
Megszokták már, hogy sokat beszélek ilyenekről.
De le kell szögeznem, hogy a sorozat nem teszi ki az egész életemet
(Sallustius)
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)
Elküldve: 2003 10 30 - 19:04
Elküldve: 2003 10 30 - 19:28
Ez szomorú
Mi megosztjuk az élményeinket.
Az asszonyt és a gyereket lekötözöm a kanapéra, és KUSS van.
Különben ugyanígy járok el egy Juve-Real meccsnél.
Elküldve: 2003 10 30 - 20:11
Húgom csak Jack O'NEILL viccei miatt nézi néha, meghogy TEAL'C milyen fancsali pofát vág állandóan, azon röhög, csak ez tetszik neki benne. Anyám azt sem tudja, hogy mi az.
Én meg nagy rajongója vagyok
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!
Fórumszabályzat!
Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
http://www.9mm.hu
Elküldve: 2003 10 31 - 06:20
Walter: -Én? Nem hinném uram...
Landry: -Walter! Ne kelljen elő léptetnem magát!
Walter: -Nem uram... I-Igen uram...Úgy értem, Mi?
Elküldve: 2003 10 31 - 15:55
Fegyelmezd meg őket egy kicsit
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
Fórumszabályzat!
A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli
"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry
"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"
Elküldve: 2003 10 31 - 16:03
Fegyelmezd meg őket egy kicsit
Próbátam. Nem megy. Valami jobb ötletet nem tudsz?(ha nem baj, hogy tőled kéred)[/quote]
Nem baj, megtisztelsz. Használj kényszerítő eszközöket, mondjuk bilincset. Ha látnak legalább egy részt, a többinek már nemfognak tudni ellenálni!
Fórumszabályzat!
Elküldve: 2003 10 31 - 20:19
Sőt mindenki, Édesanyámat kivéve -- Ő inkább a szappanoperákat részesíti előnyben)
Apám viszont nézi a részeket, amikor csak tudja, de rendszeresen kiidegeljük azzal, hogy előre mondjuk a szöveget (mert fejből tudjuk), szidjuk a szinkront, és lelőjük a poénokat
Egyébként elfogadják a mániámat (bár a szülők hajlamosak tudathasadásosnak nézni, ha éppen Tok'rásat vagy Goa'uldosat ökörködünk
Egyébként a szűkebb baráti köröm is elfogadta a rajongásom, mert minden csk-mániám ellenére azért két lábon a földön járok, és nem ez az életem legfőbb meghatározója!
(de majdcsak kinövök belőle....vagy mégsem?)
Elküldve: 2003 10 31 - 21:02
Csak a hiradot nézi.
Mikor szülői érten megtudta,hogy a tanárjaimat goaud nyelven szidom akkor majdnem eltiltott töle.
A baráti köröm nem szokta nézni.Egyszer rávettem őket hogy nézzék meg.Az eggyik mék Tilc nevét sem tudta kimondani rendesen.(Tülk).
Ezért is választottam a fórumot mert itt legalább megértik a rajongásomat.
Elküldve: 2003 10 31 - 22:14
Dátum: Samanta Carter SG-1
Csak a hiradot nézi.
Mikor szülői érten megtudta,hogy a tanárjaimat goaud nyelven szidom akkor majdnem eltiltott töle.
A baráti köröm nem szokta nézni.Egyszer rávettem őket hogy nézzék meg.Az eggyik mék Tilc nevét sem tudta kimondani rendesen.(Tülk).
Ezért is választottam a fórumot mert itt legalább megértik a rajongásomat.
hááááá, ez a Tülk marha jó!!!!!!
Fórumszabályzat!
Elküldve: 2003 11 01 - 03:49
Elküldve: 2003 11 01 - 11:21
Nem sokat vagyok itt de adok nektek 1-2 címet ahonnan ha jáccotok valamivel akkor csk-s legyen a játékotok is
link#1 Jed iKnight 2:
http://sgmod.crashespad.com/index2.php
link#2 UT2k3 (csak az sgmod miatt szereztem +
http://www.ut2k3.fr/stargate/uk/
csak rá kell nézni az asztalomra és már láccik is a fanatizmusom:
McKay: oh..hmm...that sounds painful. Ahhh Glutius maximus... Gluuuutius maaaaaaaximus...oh my god...thats my ass isn't it?!
Beckett: *sigh* aye
Elküldve: 2003 11 01 - 14:41
Dátum: Samanta Carter SG-1
Nagy ötlet lehet én is alkalmazni fogom, habár sajnos az én tanáraim eléggé olyanok hogy simán kinézem belölük hogy SG rajongók lennének, szal lehet hogy a köv órát úgy kezdi hogy Kree Tau'ri!
Dátum: KICK
Ha Teal'c fancsali képe teccik neki akkor nézesd meg vele a Tin Man-t még 1x.
Elküldve: 2003 11 01 - 20:24
Végülis igazuk van.
Hát így állunk.
Elküldve: 2003 11 01 - 20:28
[/quote]
Ez tény de ezt a képet nem akarod véletlenül L küldeni vagy megmondani honnan van, mert én eddig csak szar SG-s háttereket találtam
ha egy kicsit körűlnéznél az oldalon, akkor megtudnád, honnan van
(Sallustius)
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)

Bejelentkezés
Regisztráció
Súgó

MultiIdézés