Abydos Gate Fórum: Mit szól a család és a haverok a rajongásotokhoz? - Abydos Gate Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Mit szól a család és a haverok a rajongásotokhoz?

Szavazás: Mit szól a család rajongásotokhoz? (57 felhasználó adott le szavazatot)

Mit szól a család rajongásotokhoz?

1. Ők is nézik. (31 szavazat [36.47%])

Voksolás százalékaránya: 36.47%

2. Nem tetszik nekik. (18 szavazat [21.18%])

Voksolás százalékaránya: 21.18%

3. Nem foglakoznak vele. (36 szavazat [42.35%])

Voksolás százalékaránya: 42.35%

Voks A vendégek nem szavazhatnak

#1 Felhasználó nem aktív   Gaeriel Captison Ikon

• Cimmeriai Gyógyító
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tagok
  • Hozzászólás: 754

Elküldve: 2003 10 30 - 18:26

Azért választottam ezt a témát,mert az én családomnak nem nagyon tetszik,hogy rajongó lettem.
A TI családotok,hogy viseli a rajongásotokat?
0

#2 Felhasználó nem aktív   Shadwell Ikon

• Birodalmi Helytartó
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2131

Elküldve: 2003 10 30 - 18:32

Az én szüleim beletörődtek.

Bár sosem ellenezték....

Már tanítom őket...

Megszokták már, hogy sokat beszélek ilyenekről.

De le kell szögeznem, hogy a sorozat nem teszi ki az egész életemet ;)
"Győzelem után a gyáváknak is szabad dicsekedni, míg a kudarc a jókat is megalázza."
(Sallustius)

"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)
0

#3 Felhasználó nem aktív   Dante Ikon

• Hebridan Szökevény
  • Pipa
  • Hozzászólás: 80

Elküldve: 2003 10 30 - 19:04

Az én szüleim inkább nem szólnak semmit. Szombaton 16:25-kor kihal a nappali, és egy órán át nyugton hagynak. Igazából nem beszélek nekik a filmről, mert ez őket nem érdekli. Annyi számukra fura dologgal foglalkozom, hogy a csillagkapu már nem is tűnik fel nekik. :P
0

#4 Felhasználó nem aktív   Planktai Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 26

Elküldve: 2003 10 30 - 19:28

[quote=Samanta Carter SG-1]Azért választottam ezt a témát.Mert a családom nem csereti hogy mindig a csillagkapuval foglalkozok.[/quote]
Ez szomorú :cry:
Mi megosztjuk az élményeinket.
Az asszonyt és a gyereket lekötözöm a kanapéra, és KUSS van.
Különben ugyanígy járok el egy Juve-Real meccsnél. :twisted:
0

#5 Felhasználó nem aktív   KICK Ikon

• Kikks Gunnersson
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Moderátorok
  • Hozzászólás: 25560

Elküldve: 2003 10 30 - 20:11

Nálunk faterom is szokta nézni, de hozzá teszem, hogy ő még a Tom és Jerry-t is megnézi, csak menjen valami a TV-ben és ő nézhesse. Teljesen TV függő! Azzal kel, azzal fekszik. Munka után a híradóval kezdi, majd az esti filmek, stb.
Húgom csak Jack O'NEILL viccei miatt nézi néha, meghogy TEAL'C milyen fancsali pofát vág állandóan, azon röhög, csak ez tetszik neki benne. Anyám azt sem tudja, hogy mi az.
Én meg nagy rajongója vagyok :lol: !!! állandóan nézem
1. Epizódtémában nem kérdezünk letöltési lehetoségrol, mert arra van külön hely. Az Abydos Gate NEM warez oldal.
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.
3. Eloremutató információkat (= spoiler) nem írunk be az epizódok témáiba!

Fórumszabályzat!

Letöltéssel kapcsolatos kérdéseid előtt

A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli

"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry

"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"

http://www.9mm.hu
0

#6 Felhasználó nem aktív   Sir. Silver Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 182

Elküldve: 2003 10 31 - 06:20

Nálunk a szüleim néha egnézik,de én nem őket traktálom a Csillagkapuval hanem barátnőimet.Szüleimet azzal nyúzom hogy hívjanak fel pár számítógépzseni ismerőst,hogy segítsen hogyan tudnám letölteni a sorozatot innen. :daniel: De ezt már majdnem meg is oldozzam magam.Szóval én barátnőimet kergetem az őrületbe,hogy mindíg róla beszélek. :kivagyok:
Landry: -Ez mind házimunka! Maga is meg tudja csinálni!
Walter: -Én? Nem hinném uram...
Landry: -Walter! Ne kelljen elő léptetnem magát!
Walter: -Nem uram... I-Igen uram...Úgy értem, Mi?
0

#7 Felhasználó nem aktív   denchester Ikon

• Netui Lázadó
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 240

Elküldve: 2003 10 31 - 15:40

Az összes családtagom ki nem állhatja a csillagkaput.
0

#8 Felhasználó nem aktív   KICK Ikon

• Kikks Gunnersson

Elküldve: 2003 10 31 - 15:55

[quote=denchester]Az összes családtagom ki nem állhatja a csillagkaput.[/quote]

Fegyelmezd meg őket egy kicsit :wink:
1. Epizódtémában nem kérdezünk letöltési lehetoségrol, mert arra van külön hely. Az Abydos Gate NEM warez oldal.
2. Epizódtémában nem kérdezünk a feliratról, tehát nem sürgetjük és nem teszünk rá megjegyzést.

Fórumszabályzat!

A hikomat visszavag.. Szeretem, amikor egy puhatestu azt tettei, hogy gerince van.. by Molli

"A metrikus rendszer használata nem igazán terjedt el az USA-ban, ha figyelmen kívül hagyjuk a 9 mm-es lőszerek egyre növekvő népszerűségét." Dave Berry

"'Ki kardot ránt, lehet hogy kard által vész el, de 'ki nem ránt kardot azt, bizony mondom néktek, Agyonverik egy karóval"

0

#9 Felhasználó nem aktív   denchester Ikon

• Netui Lázadó
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 240

Elküldve: 2003 10 31 - 15:58

[quote=KICK][quote=denchester]Az összes családtagom ki nem állhatja a csillagkaput.[/quote]

Fegyelmezd meg őket egy kicsit :wink:[/quote]
Próbátam. Nem megy. Valami jobb ötletet nem tudsz?(ha nem baj, hogy tőled kéred)
0

#10 Felhasználó nem aktív   KICK Ikon

• Kikks Gunnersson

Elküldve: 2003 10 31 - 16:03

[quote=denchester][quote=KICK][quote=denchester]Az összes családtagom ki nem állhatja a csillagkaput.[/quote]

Fegyelmezd meg őket egy kicsit :wink:[/quote]
Próbátam. Nem megy. Valami jobb ötletet nem tudsz?(ha nem baj, hogy tőled kéred)[/quote]

Nem baj, megtisztelsz. Használj kényszerítő eszközöket, mondjuk bilincset. Ha látnak legalább egy részt, a többinek már nemfognak tudni ellenálni!

Fórumszabályzat!

0

#11 Felhasználó nem aktív   Foxflame Ikon

• Argosi Lakos
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1006

Elküldve: 2003 10 31 - 19:59

Én mikor több év után először láttam a sorozat egyik részét, akkor apu is nézte, és mondta, hogy neki Teal'c a kedvenc szereplője, én meg rögtön rávágtam, hogy nekem meg Daniel, és azóta az egész család abban a tudatban él, hogy szerelmes vagyok Danielbe... :))
0

#12 Felhasználó nem aktív   Maya Ikon

• Chulaki Rabszolga
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 184

Elküldve: 2003 10 31 - 20:19

Nekem minden tesóm szereti a sorozatot!
Sőt mindenki, Édesanyámat kivéve -- Ő inkább a szappanoperákat részesíti előnyben)
Apám viszont nézi a részeket, amikor csak tudja, de rendszeresen kiidegeljük azzal, hogy előre mondjuk a szöveget (mert fejből tudjuk), szidjuk a szinkront, és lelőjük a poénokat :oops: !
Egyébként elfogadják a mániámat (bár a szülők hajlamosak tudathasadásosnak nézni, ha éppen Tok'rásat vagy Goa'uldosat ökörködünk :wink: )
Egyébként a szűkebb baráti köröm is elfogadta a rajongásom, mert minden csk-mániám ellenére azért két lábon a földön járok, és nem ez az életem legfőbb meghatározója!
(de majdcsak kinövök belőle....vagy mégsem?)
0

#13 Felhasználó nem aktív   Gaeriel Captison Ikon

• Cimmeriai Gyógyító
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 754

Elküldve: 2003 10 31 - 21:02

Sziasztok!Nekem az anyám nézte régebben de már nem érdekli.
Csak a hiradot nézi.
Mikor szülői érten megtudta,hogy a tanárjaimat goaud nyelven szidom akkor majdnem eltiltott töle.
A baráti köröm nem szokta nézni.Egyszer rávettem őket hogy nézzék meg.Az eggyik mék Tilc nevét sem tudta kimondani rendesen.(Tülk).
Ezért is választottam a fórumot mert itt legalább megértik a rajongásomat. :cry:
0

#14 Felhasználó nem aktív   KICK Ikon

• Kikks Gunnersson

Elküldve: 2003 10 31 - 22:14

Dátum: Samanta Carter SG-1

Sziasztok!Nekem az anyám nézte régebben de már nem érdekli.
Csak a hiradot nézi.
Mikor szülői érten megtudta,hogy a tanárjaimat goaud nyelven szidom akkor majdnem eltiltott töle.
A baráti köröm nem szokta nézni.Egyszer rávettem őket hogy nézzék meg.Az eggyik mék Tilc nevét sem tudta kimondani rendesen.(Tülk).
Ezért is választottam a fórumot mert itt legalább megértik a rajongásomat. :cry:

hááááá, ez a Tülk marha jó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fórumszabályzat!

0

#15 Felhasználó nem aktív   Eszterprise Ikon

• Hebridan Szökevény
  • Pipa
  • Hozzászólás: 86

Elküldve: 2003 11 01 - 03:49

Nekem a SG-vel már könnyű dolgom van. Én a Trekkel már betörtem őket. Hány és hány hülye poént kellett lenyelnem, de megérte. Egy idő után azzal lépett be a bátyám a szobába: Felvetted a mai részt? Pislogtam egy nagyot, és : Persze, ott van a videóban. A SG-t a nővérem is szereti, így mindíg van, aki felvegye, ha én nem érek rá. :D
A remény hal meg utoljára
0

#16 Felhasználó nem aktív   Lord_Rive Ikon

• Argosi Lakos
  • PipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1022

Elküldve: 2003 11 01 - 11:21

Sziasztok!
Nem sokat vagyok itt de adok nektek 1-2 címet ahonnan ha jáccotok valamivel akkor csk-s legyen a játékotok is :)

link#1 Jed iKnight 2:
http://sgmod.crashespad.com/index2.php

link#2 UT2k3 (csak az sgmod miatt szereztem + :))
http://www.ut2k3.fr/stargate/uk/

csak rá kell nézni az asztalomra és már láccik is a fanatizmusom:
kép
Beckett: You have an arrow, Rodney in your Glutius maximus...
McKay: oh..hmm...that sounds painful. Ahhh Glutius maximus... Gluuuutius maaaaaaaximus...oh my god...thats my ass isn't it?!
Beckett: *sigh* aye
0

#17 Felhasználó nem aktív   Atraides [vnyuszi] Ikon

• Hankai Túlélő
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 423

Elküldve: 2003 11 01 - 14:33

Dátum: Lord_Rive

csak rá kell nézni az asztalomra és már láccik is a fanatizmusom:

Ez tény de ezt a képet nem akarod véletlenül L küldeni vagy megmondani honnan van, mert én eddig csak szar SG-s háttereket találtam :)
0

#18 Felhasználó nem aktív   Atraides [vnyuszi] Ikon

• Hankai Túlélő
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 423

Elküldve: 2003 11 01 - 14:41

Dátum: Samanta Carter SG-1

Nagy ötlet lehet én is alkalmazni fogom, habár sajnos az én tanáraim eléggé olyanok hogy simán kinézem belölük hogy SG rajongók lennének, szal lehet hogy a köv órát úgy kezdi hogy Kree Tau'ri! :lol:

Dátum: KICK

Húgom csak Jack O'NEILL viccei miatt nézi néha, meghogy TEAL'C milyen fancsali pofát vág állandóan, azon röhög, csak ez tetszik neki benne.

Ha Teal'c fancsali képe teccik neki akkor nézesd meg vele a Tin Man-t még 1x. :) A hibák a sorozatban topicban ( http://forum.csillag...?t=16&start=300 ) már leírtam miért. teccetős :)
0

#19 Felhasználó nem aktív   Machelo Ikon

• Hadentei Lakos
  • Pipa
  • Hozzászólás: 37

Elküldve: 2003 11 01 - 20:24

Nekem gyakran mondják, hogy bele vagyok őrülve a csillagkapuba.
Végülis igazuk van. :wink: Testvérem is őrültnek tart, és mindig kigúnyol vele. A szüleim már beletörődtek. Nem mintha negatívan álltak volna hozzá. Mondjuk, ha szombatonként meéénk valahova, akkor miattam fújják le, mert szólok, hogy ott a sorozat.

Hát így állunk.
Nincs végzet, csak ha bevégzed.
0

#20 Felhasználó nem aktív   Shadwell Ikon

• Birodalmi Helytartó
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 2131

Elküldve: 2003 11 01 - 20:28

[quote=vnyuszi][quote=Lord_Rive]csak rá kell nézni az asztalomra és már láccik is a fanatizmusom:
[/quote]

Ez tény de ezt a képet nem akarod véletlenül L küldeni vagy megmondani honnan van, mert én eddig csak szar SG-s háttereket találtam :)[/quote]

ha egy kicsit körűlnéznél az oldalon, akkor megtudnád, honnan van ;)
"Győzelem után a gyáváknak is szabad dicsekedni, míg a kudarc a jókat is megalázza."
(Sallustius)

"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla."
(Aldous Huxley)
0

• (28 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.